1029250.00 FT Pulsar Quantum HD 38S hőkamera

Közzététel dátuma:: 2017/09/05

A Pulsar Quantum HD 38S hőkamera kompakt, könnyű és rendkívül hatékony megfigyelési eszköz. Nyugodtan kijelenthető, hogy árkategóriájában a legtöbbet nyújtó hőkamera, hiszen 30Hz frekvenciával rendelkezik, de nem ez az egyetlen amelyben felülmúlja vetélytársait A Pulsar Quantum 38 hőkamera ugyanis már alapból 38mm-es objektívvel - 2,1x-es nagyítás - rendelkezik, amennyiben ez nem lenne elég ez a nagyítás digitálisan megkétszerezhető azaz akár 4x-es nagyítással figyelhet meg kiváló minőségben. Ráadásul a Pulsar Quantum 38 hőkamera élessége is állítható, amely elengedhetetlen a nagy távolságra, mondjuk 600-800 méterre lévő tárgyak felismeréséhez. A pixelek tekintetében is jól áll a Pulsar Quantum érzékelője 384x288 pixel - amely több mint 30%-al nagyobb felbontású, mint pl. a Flir hasonló árú modelljei. A kijelző OLED amely kiváló kontrasztal és kis fogyasztással rendelkezik, élesebb, kontrasztosabb sőt hidegben is kiválóan működik nem fagy meg, mint a konkurencia LCD monitorjai. A Pulsar Quantum 38 IPX4 vízálósággal, azaz fröccsenésálló kivitelben készül. A váz anyaga rendkívül könnyű és erős üvegszál erősítésű polikarbonát. A hőkamera kezelése egyszerű, úgy tervezték, hogy a legfontosabb funkciók egyetlen gombnyomással elérhetőek legyenek. A hőkamera kalibrációja történhet automatikusan, félautomata vagy manuális módon éppen úgy, ahogy a felhasználónak a legkényelmesebb. Az optimális megfigyelést tovább segíti, hogy 3 üzemmódból (megfigyelés, erdő, város) választható ki az adott terepen legmegfelelőbb képalkotás.

Megvásárolható itt: Tovább a vadászbolthoz

Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Megosztás

Fontos információ

 • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
 • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
 • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
 • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések

 • Flir bhs xr
  Flir bhs xr
  Hőkamera - Köröstarcsa (Békés) - 2020/06/15 500000.00 FT

  Eladó kétszemes hőkamerám. Csere érdekel...

 • eladó Leupold LTO-Tracker Hd hőkamera
  eladó Leupold LTO-Tracker Hd hőkamera
  Hőkamera - Gyomaendrőd (Békés megye) - 2020/03/21 300.00 FT

  Februrárban USA-ból kapott hőkamera kihasználatlanság miatt eladó

 • NITEHOG TIR-M35 CHAMELEON MULTIFUNKCIÓS HŐKAMERA
  NITEHOG TIR-M35 CHAMELEON MULTIFUNKCIÓS HŐKAMERA
  Hőkamera - Szigetszentmiklos (Hungary) - 2019/02/09 850000.00 FT

  ELŐTÉT CÉLTÁVCSŐRE TIR-M35 Chameleon kitűnő teljes sötétségben, nedves és ködös időben.   Használható monokulárként vagy előtétként 1x optikai &ea...

Hozzászólás

  Szólj hozzá! (a spam-eket és a sértő megjegyzéseket töröljük)