Egyeztessed az hirdetés szerzőjével Rókacsapda 1400x600x950mm élőcsali tartóval

Közzététel dátuma:: 2019/05/20
Módosítás dátuma: 2019/05/21

Ez az extra méretű élő csalétkes rókacsapda két részből áll:
- a felső, 140x60x75cm méretű fogórészből, két billenőajtóval és taposólemezzel
- az alsó, 140x60x20cm méretű csalitartó rekeszből, mely az élő csaliállat elhelyezésére szolgál.


A felső fogórész viszonylag nagy méreténél fogva a csapda kifejlett rókák befogására alkalmas. Előnye, hogy a taposólemezes elsütó szerkezet a talajnál magasabban helyezkedik el, így a rókának nem bekúszni, hanem beugrani kell a csapdába (a csaliállat fölé), ami a róka "természetes" zsákmányszerzési módjának felel meg.


Az alsó, csalitartó rekesz mindkét oldalán ajtó található, amely megkönnyíti a csaliállat behelyezését, illetve kiengedését. A rekesz úgy került kialakításra (minden oldalról rács), hogy a róka a csaliállathoz semmiféle módon nem férhet hozzá.


Miért különösen hatékony az élő csalétkes rókacsapda?
A ragadozó állatok, így a róka befogásánál is a legvonzóbb csalétek az élő állat. Bár a róka rendkívül óvatos, az élő csalétek által gyakorolt hang-szag-mozgás hármas hatásának jó eséllyel nem tud ellenállni.E három hatás (inger) az róka elemi vadászösztönére hat, mely könnyen legyőzi a csapdával szembeni esetleges óvatosságát.


Kiválóan használható belterületen is, sőt: ha a róka baromfiudvarban, telepen tartott állatokat hordja el, akkor a bármilyen "nem-élő" csalétekkel (tojás stb.) sokkal kisebb eséllyel, sokkal nehezebben lehet csapdába csalni. Ilyen esetben különösen érdemes az élő csalétkes csapdát használni!


Kifejezetten ajánljuk vadásztársaságok számára is. Méretének úgy került kialakításra, hogy az általánosan használt pick-upok platóján is elférjen.


 


Megvásárolható itt: >>> csapda.hu|csapda webáruház


 

Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Megosztás

Fontos információ

 • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
 • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
 • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
 • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések

 • láda csapda
  láda csapda
  Élvefogó csapda - Szögliget (Borsod-Abaúj-Zemplén megye) - 2019/02/20 280.00 Euro €

  A legegyszerűbb, a leghatékonyabb szelektív élvefogó csapda. A ragadozó gazdálkodás alapja ez a csapdatípus, mely napjainkban újra reneszánszát éli, nélkü...

 • Élvefogó csapdák, kisméret
  Élvefogó csapdák, kisméret
  Élvefogó csapda - Tokaj - 2019/01/22 2000.00 FT

  Egércsapdák – 2 db összehajtható, közepes méretű élvefogó (1500 Ft/db) és egy darab „Big Cheese” élvefogó csapda (önfogó, több egeret is tud f...

 • Nyestcsapda 1000mm, 2ajtós gyorsítórugós
  Nyestcsapda 1000mm, 2ajtós gyorsítórugós
  Élvefogó csapda - - 2018/11/05 15490.00 FT

  1000x250x225mm méretű, profi GYORSÍTÓRUGÓS (!) nyestcsapda. Főbb jellemzői: rendkívül erős, ponthegesztett acélrácsból készült egyszerűen használható ládacs...

Hozzászólás

  Szólj hozzá! (a spam-eket és a sértő megjegyzéseket töröljük)